Vår historie

​Vi er et familieeiet og -drevet vaskeri, tilsluttet Rent-Gruppen.

Hygienisk Vask og Rens historie går tilbake til 1930. I 1980 startet utviklingen mot et fullservice industrivaskeri, som vi er i dag.

Vi er i dag et topp moderne vaskeri, som med våre 30 ansatte betjener alle typer vask og rens for industri- og privatmarkedet.

319345364 orig

Produksjon​

Hygienisk Vask og Rens har lang erfaring og meget god kompetanse av vask og rens for hoteller, overnattingssteder, industri- og servicenæringen med mer. Vi kan betjene alt i fra de største til de minste oppdrag.

​Vi har en ny og moderne maskinpark, 2 vaskelinjer og 2 rullegater. Dette gir en god driftsikkerhet. Vi har en kapasitet på ca 2500 kg pr time. ​Ingen oppdrag er for store eller for små for oss.

359156074

Produksjonslinjene er forbundet med transportbånd som sender tøyet til pakkestasjonene med automatisk og visuell kvalitetssikring.

Ta kontakt for kundetilpasset tilbud!

Transportruter

​Hygienisk Vask og Rens har transportruter over hele Stor-Bergen og store deler av distriktene, og kan betjene alle typer behov.

Vi skreddersyr transport og leveranse slik at ditt behov er tilfredsstilt.

Rent-Gruppen

Hygienisk Vask og Rens AS er en del av den landsdekkende Rent-Gruppen.

Rent-Gruppens partnere består av engasjerte vaskerier med lokal forankring i sine respektive områder. Rent-gruppen leverer i dag til flere store nasjonale aktører som har behov for leveranser i flere områder.

Rent-gruppen kan tilby vask og utleie og administrasjon av tekstiler, hovedsakelig innenfor følgende bransjer:

  • Helse
  • Hotell og restaurant
  • Næringsmiddel
  • Offshore